Duell Yhtiöt Oy on suomalainen, vuonna 1999 perustettu myyntikonserni. Toimintamme keskiössä on kaksi suoramyyntiorganisaatiota:

Medic Ensiaputarvike Oy ja Safe Työsuojelutarvike Oy

Laadukkaat ja turvalliset tuotteet

Valikoimaamme kuuluu kattava valikoima laadukkaita tuotteita, jotka lisäävät työturvallisuutta ja sujuvoittavat päivittäistä työntekoa. Laatutuotteiden lisäksi asiakkaamme arvostavat toimitusvarmuuttamme ja ketteryyttämme, joihin olemme yhtiönä sitoutuneet.

Asiantunteva myyntiedustus

Toimintamme peruspilareihimme kuuluvat palvelevat ja motivoituneet myyntiedustajat, jotka tuntevat alansa erityispiirteet tarkasti. Myyjämme tapaavat päivittäin henkilökohtaisesti satoja asiakkaita ja auttavat heitä ratkaisemaan erilaisia haasteita. Tutustu urapolkuumme tarkemmin ​täällä

Ratkaisuja tarvelähtöisesti

Yhtiöidemme yhteisenä toimintatapana on asiakkaidemme henkilökohtainen tapaaminen ja tarpeiden kartoittaminen. Näin varmistamme juuri oikeiden ratkaisujen ja sopivien tuotteiden löytämisen. Meitä ohjaa vahva yhteinen myyntiprosessi ja palvelumalli, jota valvotaan ja kehitetään jatkuvasti. Näin varmistamme, että asiakassuhteemme kestävät pitkään ja tuotteemme auttavat luomaan turvallisia työympäristöjä.

Myyntiyhtiöt palveluksessanne

Safe- ja Medic-tuotteiden myynti aloitettiin vuonna 2004, tuolloin osana Duell Office Oy:tä. Vuodesta 2008 alkaen Safe Työsuojelutarvike ja Medic Ensiaputarvike ovat toimineet omina yhtiöinään. 

 

Yritystarina
 

Yli 20-vuotiaan Duell Yhtiöiden toiminta on aina perustunut kolmelle kivijalalle: Luotettaville omille tuotemerkeille, henkilöstöön panostamiselle sekä korkealle toimitusvarmuudelle...

Lue lisää

Medic ​on arvostettu tuotemerkki, joka takaa ensiaputarvikkeiden laadun. Valikoimastamme löytyy tuotteet vahinkojen ennaltaehkäisyyn, välittömään ensiapuun sekä jälkihoitoon – nopealla toimituksella. Autamme luomaan turvallisen työympäristön, jossa oikeat ensiaputarvikkeet ovat aina käden ulottuvilla.

Siirry Medic Ensiaputarvikkeen sivulle

Safe​ on tuotemerkki, joka tekee työstä turvallista. Tuotevalikoimastamme löytyvät aina uusimpien säädösten mukaiset työturvallisuustuotteet – nopealla toimituksella. Tunnemme erilaiset toimintaympäristöt ja autamme riskien hallinnassa sekä turvallisuuskriittisten vaiheiden tunnistamisessa.

Siirry Safe Työsuojelutarvikkeen sivulle